Nyheder

Søndag d.21 februar havde vi 2 drenge spiller til stævne i Snejbjerg. Marcus Abildgård Sørensen og  Frederik Holm Hansen havde ellers gjort det godt ved de sidste stævne de har deltaget i, men til dette her stævne gik det knap så godt, så der var ingen medaljer til Vellev Bordtennis den her gang. Der var afgang fra Vellev kl.07, om det var den tidlige afgang der var medvirkende til at drengene virkede lidt uoplagte denne her gang var måske grunden. Så det blev en oplevelses tur, og en masse kampe, og en del erfaring rigere for de unge drenge denne her gang.

 

Vellev IF Bordtennis havde 2 spillere med til Galten FS Nytårscup 2016, og de gjorde det rigitgt flot

Vellev havde 2 ungdoms spiller med ved dette stævne d.6 december. 
Det er et stævne hvor der er 100 spiller med, og det er første gang at Vellev havde spiller med til DGI talent stævne.

Så er vi klar til at gentage succesen fra sidste år, med bordtennis.

Som noget nyt i år, forventer vi at der bliver turneringshold for ungdomshold, så der skulle være mulighed for en masse spændene kampe.

Der forventes også at der vil være 2 ugentlige, træninger, men i første omgang er det kun træning om mandagen fra kl.17 til kl.19

Lørdag d.28 marts er trænings weekend på Friskolen Vellev.

Der kommer en ekstrem dygtig træner, og laver træning hele lørdag. Han er tidligere landstræner, og har blandet andet været træner ved OL, og er træner i flere klubber. Så i vil få en stor oplevelse ved bordene den dag, og med mulighed for at lære en masse nyt.

Programmet vil være følgende:

·         Møde tid kl.13,00 og 1. trænings pas starter.

·         En let frokost kl.15,00 på skolen

·         kl.16,00 2. trænings pas.

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere Rema 1000, Langå. som hovedsponsor for bordtennis afdelingen i Vellev if.

Dette er til stor glæde for alle de unge bordtennis spiller, det træner flittigt på Friskolen Vellev, 2 gange om ugen. Det giver mulighed for at skabe bedre rammer, og mulighed for at tilbyde bordtennis klub tøj til spillerne, som er personligt spillertøj, hvor spillernes navn på trykkes.  

Efter en lang køretur til Sjørring, som ligger oppe ved Thisted, skulle de unge bordtennis spiller i kamp ved et velbesøgt stævne. Esben Rask Bach stillede op i Junior A, Og Mathias Aagesen stillede op i Junior C, og de skulle i kamp fra morgenstunden. Esben og Mathias vandt deres puljer, og Esben spillede sig frem til finalen, hvor han tabte til en godt spillende Bjarke krog fra Brønderslev. 

Her kan der læses mere om det vellykkede bordtennis stævne, som fik ros fra flere deltager for at det var hygeligt, og bordene blev brugt flitigt hele dagen. Der er også billede galeri fra stævnet

(tryk på billedet for at læse mere)

Dette er et stævne for ALLE. Forældre,bekendte,venner,veninder,naboen. Så hvis du har spillet hjemme i stuen, skolen, eller hvis du har spillet for mange år siden er ALLE velkommen til at prøve kræfter med den lille runde bold

 

Kom og prøv. Der vil være bolde og bat til rådighed

Sider