Veloverstået sommerfest I Vellev.

Printervenlig version
Sommerfesten var i år flyttet til uge 33, mod de sidste par år hvor det har været uge 27. Der har været mange aktiviteter hele ugen og der har været mange hjælpere i gang.  Vellev nye telt blev taget i brug og telt sponsor for sommerfesten  var Langå sparekasse. Fredag aften startede med herre aften. Der var der whisky smagning ved Ulstrup øl og Whisky Laug, og skyde simulator på programmet. Vinderen af skyde simulator konkurrencen blev Simon Stenholt.
Der blev slået  søm i, og der blev hygget i det velbesøgte telt. Aften var sponseret af tømrer firmaet all you need.BL. søndag startede med gudstjeneste og bagefter var der gratis morgenkaffe og rundstykker og en lille skarp i teltet. Dette var sponseret af Yding a/s. Efter morgenmaden var der banko med masser af gode gevinster som tombola holdet havde samlet sammen ved velvillige sponsorer. Efter banko var der mulighed for at få stillet sulten, med en Delle og en Sild.  Mandag var der opstart af ungdoms fodbold med efterfølgende fælles spisning. Tirsdag var der motion løb. Der var 2 ruter. Vinder af 10 Km ruten var for herrer Lars Brødgård og damer Jeanette T.Hansen  og, vinder af 5 Km ruten var Mark Pedersen og Ingrid Punt. Løbet var sponseret af Enkon og Point s/ Pc Auto. (læs mere her) Foruden præmier til vinderen, var der lodtræknings præmier på rygnummer.
Torsdag var der " tour de Vellev " et motion cykel løb med 3 ruter. 20 km, 40 km, og 60 km. Da det var et hyggeløb blev der ikke kåret nogen vinder, men der var lodtræknings præmier på rygnummer.  Her var sponsorerne cykelbørsen og Aktiv Smedie
Fredag var der fest for de unge. Der var der colabal i teltet som var godt besøgt.  Lørdag aften sluttede sommerfesten af med den traditionsrige grisefest, hvor der var mulighed for at vinde gode præmier, og musikken til grisefesten blev leveret af ”Nuns with Guns”
Mens de forskellige aktiviteter har kørt hele ugen, er der også afviklet en masse fodbold kampe.  
Søndag stod den på oprydning og det var en fornøjelse at se hvordan de ivrige hjælper var klar til at give en hånd med.