kamp referat Vellev - Grashopperne

Printervenlig version

Så skulle den udsatte kamp mod Grashopperne spilles og vejret var super med små 13 grader Vi kunne med en sejre komme på 2. pladsen og så give Langå  i næste kamp om 1 pladsen Kampen blev sat i gang og vi satte os hurtigt på kampen og have flere store chancer men som så ofte før ikke skarpe nok foran målet , og derfor 0-0 ved pausen hvor chancer vel var fordelt 8-2 Efter pausen gik vi lidt ned og overlod mere spil til Grasshopperne, men stadig med vores chancer og efter 82 min får nøgle sig kæmpet til et straffe , som Tobias Bjerre sparker i mål 1-0 til os, så nu skulle den bare holdes hjem Morten Jakobsen får bolden i mål og alle troede der stod 2-0 men i stedet får han et gult kort for hånd på bolden og derved de sidste minutter er vi i undertal , men hvor dommeren finder hele 6,5 min i overtid ved jeg ikke men kunne forstille mig at Grasshopperne var glade for ekstra spillertid, da de får udlignet til 1-1 i i det 95 min,  som også blev kampens resultat.
Kampens spiller blev Tobias Bjerre med 7 stemmer.