Som et strejf af en dråbe - en historie om Kim Larsen

Printervenlig version

Onsdag d. 3. april og fredag d. 5. april var byens foreninger i Vellev vært for arrangementet ”Som en strejf af en dråbe”
Hvor Vellev forsamlingshus lagde lokaler til.
Onsdag var der pænt fremmøde til historien om Kim Larsen. Fredag var der udsolgt ,og  det var inkl. spisning med en lækker menu, inden showet gik i gang.
”Et smil, en tåre, tid til eftertænksomhed og masser af fællessang!” Det var ingredienserne i dette show, hvor publikum i Vellev blev taget med på en tidsrejse gennem mindernes allé akkompagneret af anekdoter om Kim Larsen og naturligvis gavmildt krydret med mesterens uforglemmelige sange.
Mens Jan Iversen og Karsten Danielsen tog sig af fortællingen, var det Danmarks i særklasse bedste Kim Larsen fortolker, Peter Vildmand, der stod for sang og musik.
Peter har spillet Kim Larsens sange i mere end 40 år, og vi sang med til tonerne af Langebro, Midt om Natten og mange, mange flere klassikere.
Showet varede ca. to timer. Første del var en blanding af fortælling og musik, mens anden del var spækket med Kim Larsens hits.
Men fortvivl ikke, hvis du gik glip af denne aften. Peter Vildmand og hans band Fifi Dong gæster Vellev forsamlingshus den 23. november til julefrokosten.