Super hyggelig lørdag aften

Printervenlig version
Vellev IF, har i samarbejde med Friskolen Vellev arrangeret ” hyggelig lørdag aften ” d.20 februar, hvor fokus var bevægelse og aktivitet for hele familien.
Der var en god opbakning til dette nye tiltag. Ca. 70 havde valgt at benytte sig af tilbuddet om at bevæge sig frem for at sidde hjemme foran skærmen lørdag aften
Det startede kl.19 med fælles opvarmning, hvor alle deltog, Jasmin Madsen og Maja Fisker Andersen stod for opvarmningen. Det var en fornøjelse at se at de fik aktiveret alle, unge som ældre. Efter opvarmningen blev de forskellige aktiviteter sat i gang, Rune Hust stod for pool turnering for de voksne, Hvor Dennis Sørensen løb med pokalen. Ines Pasche stod for aktivitets rum for de mindste
Der var MGP på storskærm for dem der havde lyst til det.
Der var Bordtennis, hvor alle bordene blev benyttet flittigt.
Til sidt var der gymnastik Disco. Maria Fisker stod for dette, og Dennis Sørensen havde sat lys og lyd op, så der var den rette Disco stemning.
For dem der var blevet tørstig, eller sulten i løbet af aften, var der mulighed for at købe kaffe/saftevand og kage, og det var der mange der benyttede sig af.