Nyheder

Hermed navnene på målaktievindere i forbindelse med hjemmekampe spillet i Vellev IF:

Nr. 612, Jørgen Pedersen: gavekort på 100 kr til Rema 1000.
Nr. 507, Christian Jensen: gavekort på 200 kr til Brugsen.

Nr. 1313, Henrik Nielsen: gavekort på 100 kr til Ulstrup Kro.
Nr. 643, Dorthe Johansen: gavekort på 200 kr til Meny.

Nr. 626, Tove Andersen: gavekort på 100 kr til Brugsen.
Nr. 453, Rune Otte: gavekort på 200 kr til Rema 1000.

Referat Vellev - Houlbjerg d 21/9

Så starter senior fodbold op igen i vellev if efter sommerferien. Der startes mandag d.8 august klokken 19. Der er træning kamp onsdag klokken 19 på Vellev stadion mod Helsted. Nye som gamle spillere er velkommen.

JBU Finale på Vellev stadion kl.13 lørdag d.25/6 mellem Grenå vs.Mejdal-Halgård U14 drenge. Så hvis du vil se noget godt fodbold, så kom på Vellev stadion, hvor klubhuset naturligvis er åbent

Det blev søndag d.1 maj og vi skulle et smut til Langå. Der var mange afbud med det lykkes os at stille et hold til kampen. Tak til dem som hjalp med det Kampen blev fløjtet i gang kl. 11 og bare 3 minutter efter at kampen er startet, kommer vi bagud 1-0. Vi havde meget svært ved at få det til at hænge sammen i starten men blev meget bedre inden pausen.

Mandag d 11/4 gik turen til det nordjyske hvor den stod på pokalkamp mod Skørping, kampen startede kl.

Så er vi godt 1,5 måned inde i den nye sæson, vi startede i Randers d. 2 februar på kunst og vi var 14 der mødte op på sådan en råkold aften, derefter trænede vi om onsdagen på kunstbane i Randers. Vores officielle opstart var d.12 februar, som blev afholdt sammen med damespillerne. Efter en let gang træning var der tarteletter i klubhuset. Der blev der orienteret om den nye sæson, og fortalt om de nye tiltag der er lavet ved herre senior. Vi træner mandag og onsdag og det har været super fremmøde indtil videre. Der er mellem 12 og 18 til træning.

Sommer kampen på Vellev stadion blev en underholdende kamp, og til tider vel spillet, på trods af at mange af spillerne ikke havde spillet i flere år. Hadberg ultra startede kampen bedst, og efter 10 minutter blev Christian Straarup spillet fri, og scorede sikkert til 1-0. Kjær United pressede på for at udligne, men det blev nærved og næsten, og de 1-0 holdte til pausen. Efter pausen gjorde Mads Nørgaard det til 2-0 på et contra angreb. Og Christian og Mads gjorde det også til 3 og 4 -0 inden det lykkedes Jacob Kjær hold at reducere til slutresultatet 4-1 til Hadberg hold.