3 point til serie 4 mod Mammen

Printervenlig version
Kampreferat 20/5 2016 – Serie 4 mod Mammen IF
Efter et nederlag mod Gjern i en kamp, hvor Vellev havde mange afbud, skulle holdet nu forsøge at komme tilbage på det positive spor, som man har set i de sidste par uger. Holdet havde i dag 3 afbud, men hvilket i sig selv ikke er så positivt, når man skal møde topholdet i rækken. Mammen var dog også selv ramt af afbud fra en række spillere, så Vellev gik ind til kampen med troen på, at det var dagen, hvor holdet kunne slå Mammen.
Kampen startede i et højt tempo, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Det betød i dag på mange lange bolde fra begge hold, og Vellev var ikke for gode til holde på bolden og få det gode spil i gang. Alligevel lykkes det en del gange at komme forbi et usikkert spillende forsvar fra Mammen. Midt i første halvleg bliver bolden slået op til Peter Jeppesen i højre side af banen, som flot sender bolden ind bag Mammens forsvar til Jens Kjeldgaard, som med en klinisk afslutning sender bolden i mål til en Vellev føring. Resten af halvlegen bølger det frem og tilbage uden det førte til de helt store chancer til nogle af holdene.
I anden halvleg fik Mammen et lille spilovertag uden dog at skabe de store problemer for forsvaret og Mads Mortensen i målet. Næsten midtvejs i anden halvleg fik Mammen dog scoret ud af ingenting. En spiller fra Mammen tager turen på tværs af banen og løber let forbi 4 mand fra Vellev og løfter bolden op i det fjerne hjørne af målet. Målet betød, at Mammen fik tro på tingene og satsede endnu mere frem ad. Det betød dog, at Vellev havde meget plads at køre kontra på med en del chancer til følge. Med et lille kvarter igen sender Ole Vestergaard bolden op til en meget fri Christian Straarup i venstre side af banen. Han tager nogle træk ind i banen og sætter en mand, inden han sparker den flot ind i det lange hjørne til en ny Vellev føring. Efter målet blev der fokuseret mere på at forsvare føringen, hvilket lykkes rigtig godt. Dermed lykkedes det for Vellev at få en sejr over topholdet.
Kampens spiller blev Christian Straarup.
Næste kamp for holdet er i pokalturneringen tirsdag den 24/5 kl. 19.00 på hjemmebane mod serie 2 holdet fra Bjerringbro.
Næste kamp i serie 4 er søndag den 29/5 kl. 14.00 i Ulstrup.
 
Kampens spiller: Christian Straarup  Sponsor:Limpopo travel
 
Dato: 
Lørdag, 21 maj, 2016 - 13:00