God indsats af serie 4, men det gav ingen point.

Printervenlig version

Vellev serie 4 har bestemt ikke haft tur i den efter oprykning. Mange smalle nederlag, som burde have givet point i mange af kampene.
Træner Torben Raun om kampen i fredags:
”Bundopgør på regnvåd bane Vellev-Helsted.
Vi startede kampen med masser af energi og godt spil, vi kom foran 2-0 og havde store chancer til flere mål, men vi har lidt udfordringer med afslutninger.
Desværre laver vi en fejlaflevering og det straffer Helsted resolut og reducerer meget ufortjent, men det gav dem energi og vi blev nervøse. Det er lidt ærgerligt at deres udligning kommer efter et hjørnespark der var forkert dømt, men vi spiller kun serie 4 og må nøjes med en skadet dommer i kondisko. Det skal siges at det ikke kun var fejldomme i mod os, det ramte også Helsted.
Helsted kommer foran på et straffe og scorer igen. Vi spiller en flot 2 halvleg. og rammer stolpen 4 gange, så vi kunne have fået point, men vi måtte nøjes med en reducering og dermed 4-3 nederlag. Det hjælper ikke meget på tabellen, men vi leverede virkelig flot spil fra start og i 2 halvleg, men 4 mål i mod gør det ikke nemt at vinde.