Kamp referat Rødkærsbro – Vellev. serie 4

Printervenlig version
Efter sejre i de sidste 5 kampe skulle det følges op med en go præstation mod Rødkærsbro som inden lørdagens kamp på under stregen.
Vellev kom bedst fra start og der var flere muligheder for at lave mål
Men det var Rasmus Pagter der bragte Vellev på 0-1 efter et hjørnespark hvor en retur bold endte ved Rasmus og han heade bolden i mål.
Dennis Madsen gjorde det til 0-2 efter et fremragende indlæg fra Troels Drasbech som Dennis Madsen flot flugtede i mål.
Bedste som man troede i 2 halvleg start at Vellev burde vinde den kamp gik de helt i stå og gik af uforståelige grunde ned i tempo. Rødkærsbro kom mere med i kampen og begyndte at producere chancer. Efter en retur bold fra målmand Ole Vestergaard kunne en Rødkærsbro spiller sparke bolden i mål til 1-2. Men Vellev havde dog stadigvæk muligheder for at score selvom at det var Rødkærsbro der havde det meste spil. Men godt målmand spil af Rødkærsbro målmand og til tider sjuskede afslutning fra Vellev spiller gjorde at Vellev ikke fik scoret yderligere i den kamp. Men det lykkedes for Rødkærsbro at udligne til slutresultatet 2-2, 6 minutter før dommeren fløjtede kampen af.
Kampens spiller blev Per Kibsgaard med 7 stemmer. Næste kamp er på hjemmebane på onsdag kl.19 mod topholdet Foulum.