Kamp referat Senior fodbold

Printervenlig version

Referat Vellev - Houlbjerg d 21/9
Så kom vi igang igen efter vi blev delt op igen .og langt om længe fik Jesper Lund og Jeppe Sønderby Øhrnstedt debut. Vejret var fantastisk og holdet var klar til at tage en sejre mere Der gik også kun 3 min så kom vi foran på mål af Viktor Tranberg med assist fra Tobias Bjerre Efter 17 min blev det til 2-0 igen ved Viktor Tranberg. Efter 18 får vi et gult kort til Jesper , men vi holder stand til pausen 2-0 En super flot og disponeret 1 halvleg Efter pausen køre vi på igen og vi presser på for at få et mål mere og det kommer også efter 57 min hvor Ruben Lyscarz bringer os foran 3-0 inden Viktor sparker på mål , men den bliver rettet meget af og snyder deres målmand og går i mål (selvmål) til 4-0 Men lidt spænding skulle der da være da Jeppe Sønderby efter 81 min for gul og Michael Johansen efter 82 min også får gul så vi spiller de sidste små 10 med 2 mand ned , men kampen slutter 4-0 til os Kampens spiller blev Jeppe Sønderby Øhrnstedt med 8 stemmer.

Referat Bjerringbro – Vellev d.24/9

Det blev lørdag og anden kamp skulle spilles denne gang mod Bjerringbro Der skulle følges op på den flotte sejre fra kampen mod Houlbjerg og det gode spil Vi kom lidt skidt fra start havde svært ved at remme hinanden og lavede mange små fejl , men vi fik os spillet ind i kampen og efter 14 bringer Christian lund os på 1-0 assist Mads Jensen Efter 23 min "sover" vi efter et hjørne og får ikke bolden vær og Bjerringbro udligner Så kom der en vand pause og det skulle ændre det hele til vores fordel for efter 29,31 og 41 min laver vi mål.  Michael Johansen, Mads Gaba, Jeppe Øhrnstedt Pause foran 1-4 Efter pausen kørte vi bare videre med det flotte spil og efter 53 min gør Mads Gaba det til 1-5 inden Bjerringbro reducere til 2-5 efter 78 min og vi mister lidt pusten og Bjerringbro har flere chancer men ikke skarpe nok , så vi kommer frem igen og i det 84 min gør Peter Bendixen det til 2-6 I det 92 min Mads Jensen til 2-7 inden Mads Gaba med sit 3 mål gør det til slut resultatet 2-8 Kampens spillere blev Mads Gaba og Christian lund begge med 6 stemmer Næste kamp er hjemme søndag d. 2/10 kl. 11:30 mod Langå, hvor det gælder kampen om 1 pladsen. Vellev 6 point + 10 mål. Langå 6 point + 7 mål