Kamp referat serie 5 og 6

Printervenlig version

Topopgør i serie 5 med flot fodbold


Serie 5 var inviteret til topkamp i Hadsten, begge hold havde 10p inden kampen, så de to hold spillede om gruppens 1. plads og det blev til en seværdig kamp med to kompetente hold.
Begge hold var mødt frem med ideen om at sæsonens flotte stime skulle fortsætte, Hadsten havde et par profiler centralt på midtbanen til at dirigere holdet og et kompromisløs forsvar.
Vi var til dagen udfordret og måtte nøjes med 12,5 mand (Mads skadet), da flere spillere var ukampdygtig, men heldigvis var Christian Rishøj klar til at hjælpe og som altid var hans ro og rutine en stor hjælp for os og sammen med Ole Vestergaard, Jesper Rishøj og Emil Frost gjorde de det til en svær opgave for Hadstens offensiv.
Jeg var meget tilfreds med dagens kamp, som var både velspillet af begge hold og vores arbejdsindsats fik os til at hænge sammen organisatorisk.
De to hold spillede samme system og det gjorde det i perioder lidt chancefattigt, men stadig med fin fodbold, vi havde en kæmpe chance tæt under mål, men vi får desværre ikke prikket den i mål.
Der stod 0-0 ved pausen, hvor vi blot ændrede et par småting.
2. halvleg blev startet med et tungt pres fra os og vi fik overtaget, flere gange var der optræk til chancer, men enten var vi lidt rustne i skuddene eller så fik Hadsten heroisk afværget.
I 72. min viste vores kaptajn hvor stærk et spark han har, Jesper Rishøj får lagt bolden på tværs uden for feltet og fra ca. 20 meter sparker Christian Straarup et knastørt drøn mod mål og den suser i nettet ude ved stolpen til venstre.
En stor forløsning og det er stærkt at vores offensiv slår til.
Det er meget motiverende for holdpræstationen, at defensiven lukker af og offensiven får nettet til at blafre.
Hadsten satser herefter, da de skal bruge en sejr, men vi gør det svært for dem.
De kommer til en enkelt chance efter noget klumpspil, men Jesper får reddet og vi kunne tage hjem med 3 point.
Så nu får vi 3 point med over i de nye puljer, så ventes der bare med spænding på nye puljer, hvor der vil være 6 kampe inden sommerferien, hvor oprykker skal findes til serie 4.
Tak for opbakningen af de fremmødte tilskuere, det er en fornøjelse at I kommer og bakker op.

Flot kamp af serie 6


Søndag stod den på kamp i Vellev mod Værum som ikke har fået et eneste point og vi skulle have alle 3 og håbe på hjælp fra Langå bagefter så vi kunne slutte som nr. 3
Kampen bliver sat i gang kl 12 og begge hold er klar til en god kamp og den bølger lidt frem og tilbage i starten , men efter 16 min bliver Viktor fældet lidt udenfor feltet og vælger selv at sparke og sender bolden i nettet til 1-0 og nu sender vi på kampen da Værum ikke har noget at byde ind med så efter 28 og 38 min er det Henrik Lodahl Johansen der bringer os på 2-0 og 3-0 på oplæg af Siebren Punt og Kristian Laursen som også er stillingen ved pausen
Efter 55 min spil er Viktor Tranberg på spil igen og med sit andet mål på oplæg af Marc Skou til 4-0 inden Værum pynte til 4-1 efter 76 min som også blev resultatet , så nu var det bare at vente på at Hornbæk og Langå blev færdig
Stor ros til alle igen i dag for at holde moralen oppe og spille bold og ikke brokke sig.
Kampens spiller blev Jønne med 7 stemmer tæt forfulgt at Viktor med 6 stemmer
Nu venter vi på det nye program.

 

Ugens spiller:Rasmus Pagter  Spillertøjs sponsor: Langå Sparrekasse.