Nederlag til serie 6 i topkamp mod VH

Printervenlig version

Topkampen blev spillet søndag mod VH fodbold på udebane. VH som er sammenslutning mellem HØST og Voldum. Inden kampen havde de vundet alle deres kampe, hvor Vellev var på 2.pladsen inden kampen.

Vellev kommer godt fra start og sidder på spillet med flere gode forsøg , de virker møre selvom kampen først lige er startet og efter 9 min kommer vi også på 0-1 ved Henrik ”nøgle” Johansen assist Troels Drasbech. Men med små 10 min igen af 1 halvleg får Kristian Sjælland gult kort og VH kommer bedre med men vi holder den til pausen efter nogen super redninger af Michael Johansen i målet.
Efter 8 min i anden halvleg kommer vi på 0-2 ved Kristian Sjælland som dribler gennem forsvaret og sætter den ind og en fortjent føring.  Vellev går i stå oven på 0-2 føring, og på 7 minutter laver VH 2 mål 2-2 og efter 71 min bliver Vellev ramt igen af gul kort og et straffe og kommer bagud 3-2 men vi kæmper flot men er ikke nok til at udligne, så kampen slutter 3-2 til VH.
Kampens helt store spiller blev Michael i målet med 10 stemmer.

Sponsor spillertøj: tryk bryst,Jydsk Fugeteknik tryk på ryg Ulstrup vvs