Pokal kamp mod Bjerringbro

Printervenlig version

Optakt til pokalkamp mod Bjerringbro


Tirsdag den 24. maj kl. 19.00 tager Vellev IF mod Bjerringbro IF i 4. runde af pokalturneringen, hvor holdet skal forsøge at bygge videre på ”pokaleventyret”, som hidtil har ført til sejre over Team Nørreå fra serie 5 og Hersom/Bjerregrav fra serie 3.
Dagens modstander er Bjerringbro, som til dagligt spiller i serie 2, men i denne sæson har de ikke været så overbevisende og ligger derfor pt. på en sidsteplads i sin pulje. Bjerringbro har gennem de senere år gennemgået en foryngelseskur, hvilket har betydet, at der er kommet mange unge og friske kræfter ind på holdet, som stadig er godt spillende med mange teknisk dygtige spillere.
Vellev er inde i en god spillemæssig periode, der skal bygges videre på i denne kamp. Selvom holdet igen er ramt af et par afbud, går holdet ind til kampen med tro på tingene, og tror på muligheden for at vinde lokalopgøret. Mange af spillerne glæder sig også til at prøve at spille mere ”professionelt”, idet der kommer til at være linjedommere på, hvilket for nogle af spillerne vil være første gang de spiller med det.
Vi håber på stor opbakning til kampen, som kan hjælpe holdet videre i pokalturneringen.

Ugens spiller:Per Kibsgaard    Sponsor:Langå Sparrekase

 

 

Dato: 
Tirsdag, 24 maj, 2016 - 19:00