Referat kamp mod Trojka-Vellev.

Printervenlig version

Det var lørdag og vejret var super inden forårets sidste kamp, mod topholdet Trojka. De kom da også godt fra start ved at få et meget tyndt straffe efter bare 3 min. og så var det op af bakke igen. Men vi måtte bare køre på og efter 20 min. sparker Michael Johansen bolden i nettet fra ca. 20 meter afstand. Flot mål, og vi har fået overtaget og efter 26 minutter stjæler Henrik ”nøgle” Johansen et mål fra Ruben Lyscarz , så 2-1 til os og efter 37 minutter er det så Mads Gaba der gør det til 3-1 på assist fra Michael Johansen. Efter 43 minutter er Ruben på pletten og gør det til pausestillingen 4-1 til os på assist fra Sebastian Kudsk. så nu så alt godt ud og det så ud til at der var en sejr var på vej. 2. Halvleg starter og efter 58 min går det stærkt og på bare 6 min laver de 3 mål og så står der 4-4. Kampen var helt åben igen, men efter 67 min. laver Mads Gaba sit andet mål til 5-4 til os, efter 82 min. får Markus Hegewald kæmpede sig til et straffe til os og Mads Gaba bliver sat til at sparke og han laver dit 3 mål i kampen, så kampen endte fortjent med en sejr på 6-4 til os. Det var flot at kommet igen af holdet, da der stod 4-4. God moral at komme igen efter at modstander scorer 3 hurtige mål. Super skønt at slutte foråret af med en sejr. Kampens spiller blev Gaba med 9 stemmer Der er nu pause med kampe, men der sommer trænes hver mandag kl.18,30 i løbet af sommeren.