Sejr til serie 5 i ny pulje

Printervenlig version

Vi havde torsdag besøg af Silkeborg United, som vi ikke kendte meget til, men deres resultater antydede en god modstander.
Det viste sig også, at de var et rutineret hold og vi blev udfordret fra start.
De kom fortjent foran efter 16 minutter, hvor vi laver en fejl på centralt og det straffer deres rutinerede offensiv spiller med et godt løb og prikker i mål.
Der er ingen undskyldning for de første 20-25 minutter, vi skal være mere klar fra start, men som set før så læser vi modstanderen og justerer lidt og derefter overtog vi kampen.
Da vi står ved pausen bagud 1-0, men alle var klar over at det kunne blive vores kamp i 2. halvleg, hvis vi ellers får scoret på chancerne.
United var allerede løbet trætte og de hjalp heller ikke holdet med et par gule kort. Vi var total dominerende og igen må vi sætte vores lid til giftige Christian Straarup, der efter en god bold fra Siebren Punt, tager bolden til sig og sparker den i nettet. Jeg vil også fremhæve de 3 udskiftere, Daniel Baltzer, Gabriel Jensen og Mads Nørgaard, der virkelig går ind og viser at de burde starte inde.
De tre løste deres opgaver perfekt og Gabriel Jensen blev sendt mod mål af en forlængning af Mads Nørgaard, Gabriel takkede for debuten med et godt spark og bragte os foran 2-1.
Jesper Rishøj ville også på tavlen igen, så han udnyttede en assist fra Straarup til 3-1. Det mål fik et allerede hårdt spillende United hold, til at skrue mere op.
De endte på 4 gule (1 rødt efter 2 gule), men det kunne sagtens være blevet flere. Ved 3-1 var der en kontroversiel episode, Jacob Hadberg kæmper sig godt frem til en chance, men den sparkes med venstre foden (som nok ikke er trænet nok), målmanden får en redning på, men den hopper ind over stregen, dog får målmanden flot skubbet den ud og det får dommeren overbevist om at der ikke er mål, men det er mig stadig ubegribelig... godt vi førte 3-1. De tilskuere der var i den ende, var åbenlyst utilfredse med dommeren og deres målmand, men Hadberg må træne det venstre ben og sparke så hårdt at bolden tager målmanden med ind i nettet. En meget flot sidste time gav os en sikker sejr, næste kamp er på fredag kl. 18:30, hvor vi skal på lang udflugt til Bording. Man kan undre sig over DBU ikke har taget mere hensyn til geografi, da man lavede de nye puljer.

Ugens spiller:Kristian Sjælland Trøjesponsor: CJ juletræer