Sejr til serie 5 og nederlag til serie 6

Printervenlig version

Serie 5 havde en vigtig kamp på Langå stadion, hvor modstanderen lå nummer 1 inden kampen, så det var vigtigt at Vellev kom derfra med point, hvis der skulle holdes trit med de øvrige tophold i kredsen.
1.Halvleg var en jævnbyrdig affære, hvor Vellev havde de største chancer, men Langå veteran målmand tog de muligheder der var, eller den sidste aflevering var ikke skarp nok. Langå var hele tiden farlige på dødbolde, men der blev ingen scoringer i 1.halvleg.
Men efter 10 minutters spil af 2 halvleg fik Langå tilkendt et straffespark, som Karsten Thorsen scorrede sikkert på. Samme spiller havde kort efter et forsøg udefra, som strejfede overliggeren. Men Vellev fik overtaget igen, og skabte en del gode muligheder, hvor Langå målmand igen holdte dem ind i kampen. Efter en dødbold lykkedes det Christian Rishøj at udligne til 1-1, efter assist fra Christian Straarup.
Viktor Tranberg laver kort efter et godt indlæg, og hårdt presset af Vellev spiller, får Langå ellers så gode keeper fumlet bolden i mål til 1-2. Vellev sidder fuldstændigt på kampen, og Kristian Laursen får scorret til 1-3, efter en glimrende aflevering fra kampens spiller Mads Nørgaard. En fortjent sejr til Vellev, og det bliver spændene om den kan følges op på mandag, hvor Nørreå er modstander i Vellev kl.18,30.

Serie 4 spillertøj. Sponsor:Tømrerfirmaet Ebbe kjær madsen,Døssing Byggefirma, Vita Vels, Lekea, Ulstrup kro, Gudenådalens køreskole, limpopo travel, CJ Juletræer,Midt Factoring,  Langå Sparekasse, Elgaard Montage, Dagli brugsen Ulstrup,Jaha Byg,Tømrerfirmaet Ebbe kjær madsen,Gudenaadalens efterskole,Langå Bilsyn,

Sponsor tryk på shots:Advokatfirmaet Egsgaard

Kamp referat Serie 6:

Serie 6 skulle spille søndag i Fårvang og Folk er i super humør og klar på at fårvang skal slåes og vi har Thor Fernell med for første gang i lang tid Kampen sættes igang og vi kommer rigtigt godt fra start med nogen gode chancer uden fårvang har noget at byde på og efter 9 min får vi frispark som Viktor tager og sender den over i bagerste del af feltet hvor Henrik ”nøgle” Johansen dukker op og header den i mål 1-0 alt gik efter planen og vi styre kampen men efter 18 min sker det der ikke må ske , Viktor får direkte rødt kort for en tackling hvor dommeren mener han har sidste mand 10 mod 11 Men kun 7 min sener får Jønne solstik og sender bolden langt væk efter dommeren har fløjtet så 10 min med 9-11 sætter sine spor selvom at alle kæmpede flot kunne vi ikke gøre noget og taber kampen 5-1 Kampens spiller blev Simon Huus med 10 stemmer.

Sponsor spillertøj: tryk bryst,Jydsk Fugeteknik tryk på ryg Ulstrup vvs