Sejr til u 15 pigerne, som ender på en flot 1 plads

Printervenlig version

U 15 pigerne skulle spille mod Langå, som vi har haft mange jævnbyrdige kampe imod.
Det var ikke den bedste optakt pigerne havde til kampen, da der var flere spiller der var skadet, men pigerne gik frisk til kampen. Begge hold var mellem de 4 bedste inden kampen blev fløjtet i gang i en meget tæt kreds.
Langå kom bedst fra start og bragte sig foran 1-0. men Vellev kæmpede godt hele kampen, og det lykkedes at vinde 2-1, efter en heroisk fighter indsats.
Da de 2 andre tophold også skulle møde hinanden, så det var med spænding at vi ventede på resultat af den kamp, og den endte uafgjort, så pigerne vandt rækken, hvilke er utroligt flot.
Netop Langå som var dagens modstander har vi aftalt samarbejde med efter sommerferien om u 15 pige holdet, vi starter på mandag kl.17,30 til kl.19 med fælles træning i Vellev, og træning på torsdag i Langå samme tid. Hvis der er andre der har lyst til at være med til træning er de velkommen.
Vi ser meget frem til samarbejdet med Langå omkring u 15 pige holdet, og der vil være mulighed for at stille et stærk hold, da begge hold sluttede i toppen af rækken.

I forbindelse med U15-Pigers hjemmekamp er følgende vindere blandt målaktieindehavere udtrukket:

Nr. 703, Rune Otte: Gavekort på 100 kr til ABC Pizza
Nr. 669, Kristian Nørholm: Gavekort på 200 kr til Ulstrup Pizza

Spiller tøjet er sponseret af Randers Køleteknik, og Langå Auto.