Serie 5 åbner sæsonen med sejr

Printervenlig version

Så kom vi i gang med sæsonen og vi blev forkælet med godt vejr, god bane og en stor gruppe Vellev tilskuere.
Vellev er berygtet for at starte rusten og smide point i sæsonåbneren, det ville vi gerne gøre anderledes i dag og vi startede da også fremragende, vilje, hårdt arbejde og kloge beslutninger bragte os foran 2-0 efter 5 minutter. 2 mål af Jacob Hadberg, assists af Christian Straarup og Mads Nørgaard.
Det er farligt at føre 2-0, vi missede et par gode muligheder og så blev vi ramt af en omstilling efter vi havde kastet et langt indkast ind i deres felt. En kold spand vand i hovedet på holdet og det slog os nærmest ud og lige pludselig pissede de igennem og på 5 min gik det fra 2-0 til 2-3. Emil havde endda en stor redning….
Straarup fik os i gang igen, et langt spark fra Ole Vestergaard behandler Straarup med lækker teknik og viljen bringer ham en mod en og et par gode træk i høj fart gør at Fårvang laver straffe.
Straarup sætter den selv ind til 3-3.
Nu måtte vi have lært af de første 30 min, men nej, 4 min efter taber vi en duel og et indlæg bliver til mål.
Inden pausen får Mads Nørgaard udlignet til 4-4 efter oplæg fra Troels Drasbech.
I pausen får vi snakket om lidt justeringer, men det må også siges at nogle gange kan store taktiske ændringer ikke ændre det, vi havde lavet dumheder og det skulle forbedres i 2. halvleg.
Vi kommer også godt ud og spiller mere balanceret og vi styrer kampen, men vi havde bare en dag med rust der skulle væk.
Fårvang får et frispark midt på vores banehalvdel, de ligger den højt ind i feltet og desværre sejler den i mål.
Men jeg må rose holdet, en jernvilje på en dag hvor vi havde lidt udfordringer i defensiven, der knoklede vi videre og Malte straffer dem allerede 2 min efter på oplæg fra Nick. Derefter var der stor forskel på holdene og vi udnyttede bedre form til at vinde de sidste 30 min med 4-0.
67. 5-6 Mads Nørgaard assist Jacob Hadberg,
76. 5-7 Nick Skou assist Daniel Baltzer,
77. 5-8 Malte Duelund assist Christian Straarup
88. 5-9 Troels Drasbech assist Viktor Tranberg
Der var heldigvis mange gode takter i dagens kamp og der var mange gode præstationer i dag, vores offensiv ser målrettet ud og jeg glæder mig til at følge deres kreativitet.
Jeg glæder mig allerede til næste kamp, hvor vi på lørdag d. 13. april kl. 12:00 tager imod Langaa IK.

Kampens spiller: Jacob Hadberg