Sommer kamp

Printervenlig version

Vellev har i mange år haft mange dygtige senior spillere , og vi er stolte af at kan præsentere mange af spillerne på Vellev stadion lørdag d.14 august kl.11. til en kamp hvor Jacob Hadberg udvalgte hold, har udfordret et hold som Jacob Kjær står i spidsen for. ”Tak til begge 2 for at i vil hjælpe med at lave 2 hold, vi håber at i får en hyggelig dag på Vellev stadion”
Team chef Jacob Hadberg forventninger til kampen: ”Jeg håber det bliver en målrig kamp, uden alt for mange gammelmands skader og med så lavt et tempo som muligt, så alle kan være med”
Holdopstilling Hadberg Ultras: Mads Mortensen, Ole Vestergård, Christian Rishøj, Per Kibsgaard, Jesper Grøn, Marc Bendi, Franz Holmberg, Jacob Hadberg, Christian Straarup, Mads Nørgaard, Jesper Rishøj, Kenneth Drasbech
Jacob Kjær forventninger til kampen: ”Nu har jeg ikke set modstanderne, men mine forventninger til os selv er ganske høje, når jeg ser på holdkortet. (Hvis det havde været for 10 år siden) Jeg har desværre hørt rygter om, at flere er i dårlig kondition og ikke har rørt en bold siden de stoppede, så jeg er noget spændt på om vi kan rammen hinanden og om truppen er bred nok. Ellers må vi håbe på en massiv opbakning fra tilskuerne. Vi går efter en sejr og endnu vigtigere håneretten. God kamp til alle.”
Holdopstilling Kjær United: Daniel Baltzer, Jacob Kjær, Jesper Lauridsen, Jesper Pedersen, Kasper Hansen, Kristoffer Nielsen, Mark Frostholm, Morten Bonde, Morten Bødtger, Morten Christensen, Rasmus Pedersen, Thomas Pedersen, Klaus Kristiansen (holdleder)

Klubhuset har sat det her flotte tilbud sammen:

Dato: 
Lørdag, 14 august, 2021 - 11:00