Spændene serie 5 og 6 puljer

Printervenlig version

Så er puljerne kommet til serie rækkerne og efter mange trænings kampe er både serie 5 og 6 ved at være klar til turnerings start. Der er en træningskamp tilbage på onsdag på Ulstrup stadion mod Ulstrup kl.18,30 hvis vejret tillader det. 

Cheftræner Torben Raun vurdering af puljen for serie 5:

"Jeg er blevet spurgt om jeg kunne sætte lidt ord på den pulje vi er kommet i.

Det er en pulje med mange gode lokalopgør, som burde kunne trække nogle tilskuere ud til kampene.
Team Nørreå har jeg ikke så stort kendskab til, men det ligner et fornuftigt s5 hold og har tævet Tjele 5-2 i træningskamp.
Fårvang har jeg et større kendskab til og ved det er et hold med mange gode spillere og holdet burde spille top s4 og en del omkring Fårvang er skuffet over manglende oprykning.
Ans er et hold med unge spillere, det bliver spændende at se om det får konsekvenser for deres s5 at 1. holdet rykkede ned. De svinger lidt i præstationer, men kan slå alle holdene i puljen på en god dag.
Grasshopperne så jeg i mod Vellev sidste år, de spillede meget hårdt og det håber jeg selvfølgelig ikke er deres spillestil hver gang.
Langå er selvfølgelig ikke til at vide, de arbejder for at kapre spillere i andre klubber og har en del unge. Så hvordan deres 3. hold bliver må tiden vise.
-
Jeg er ikke i tvivl om det er en svær serie 5 pulje, men vi må have fokus på os selv. Vi skal spille for at vinde og så skal vi have det sjovt sammen.
Min primære opgave er at lave humør, tro på sig selv og få holdet til at hænge sammen.
Vi kan på de bedste dage slå de fleste s5 hold, men er vi klar til at levere højt niveau i 10 kampe i træk? Vi skal være ydmyge og arbejde hårdt, så får vi også indflydelse i rækken.Jeg håber mange vil komme på Vellev stadion og se holdet spille.

Første hjemmekamp er lørdag d. 7. april kl. 13:00."  Se pulje her

Serie 6 er også kommet i en lokal pulje. og Thomas Skovende tropper er også klar til turnerings start. Der er blevet prøvet rigtigt mange spiller af i træningskampe, hvor der har været spillet gode kampe. Se pulje her

Ugens spiller: Daniel Laursen Spilletøjs sponsor:Lekea

 

 

 

 

Dato: 
Søndag, 25 marts, 2018 - 06:45