Torsdag aften havde vi besøg af topholdet fra Ans og en velbesøgt bane 2 i Vellev blev skue for endnu en flot kamp i mellem to kompetente hold, der står godt til hinanden.
Ans har i Anders et trænertalent der virkelig har fået holdet på rette kurs og de ligner en kompetent oprykker.
Vi har efter oprykningen fra serie 5 også spillet en flot sæson i en meget svær serie 4 pulje, hvor vi som oprykker har spillet lige op med nedrykkerne fra serie 3 Ans og Bruunshåb, vi har også spillet lige op med sidste sæsons tophold i serie 4 Thorsø.
Torsdagens kamp var endnu et bevis på vi også har fået sammenspillet et stærkt serie 4 hold, som ingen har det nemt i mod.
1. halvleg er en jævnbyrdig affære, hvor begge hold viser højt niveau på de respektive spidskompentencer. Der kunne nemt have været lavet to mål af hver hold på flot offensiv spil, men Ans går til pausen foran på et rigtig kludemål.
2. halvleg får vi et lille overtag og spiller flot fodbold, hvor vi vælter os i chancer og vi burde score flere mål. Vi får fortjent udlignet på et dommedagsdrøn af Christian Straarup, et skud fra 22-25m snitter overliggeren helt oppe i hjørnet.
Vores Zlatan er en gudbenådet fodboldspiller og allerede i 1 halvleg havde han lignende skud, men den manglede 2mm på overliggeren for at gå i mål i stedet for i spil igen.
Straarup bringer os foran på straffe med 5 min igen, et straffe Mads Gaba kæmpede sig til på en smuk blanding af vilje og hurtighed.
Ans får rødt kort i forbindelse med straffet.
Men men men, folk omkring Vellev IF har vidst noteret at vi havde lagt i top af rækken, hvis kampene var 88 min.....
Ans' store trussel, nr. 11 blæser endnu en gang frem og efter lidt opsøgt held får Ans udlignet på en dum tilfældighed.
Vi må møgskuffet nøjes med 2-2, men vi spillede en flot kamp og der skal lyde stor ros til de 13 hårdt arbejdende spillere der gav "Zlatan" frihed til at tage overskrifterne, der er mange der lyster træning og tilskuere vælter til kampe på Vellev stadion. Det går ret fornuftigt i Vellev for tiden.
Næste kamp er næste lørdag i Thorsø kl 1330, endnu en spændende opgave for holdet.

Ugen spiller:Christian Straarup Spillertrøjs spomsor:Diana Jagtrejser