uagjort og sejr til serie 5

Printervenlig version

Serie 5 spiller sig til topopgør i sidste runde.

 

2. påskedag var vi på besøg hos Haurum/Sall, hvor tempoet for dagen blev sat allerede ved ankomst, hvor vi måtte vente 20 min på de mødte og låste op.
Jeg er sikker på det ikke var grunden til at vi desværre denne dag var alt andet end skarpe.
Vi brændte en del muligheder og første gang de kommer i nærheden af vores mål i slutningen af 1.halvleg, der får de et frispark, som de sender ind i hovedet på deres angriber som scorer.
Desværre gav det Sall energi og nu havde de slet ikke travlt, bussen blev parkeret og vi kendte opgaven, få bussen flyttet og få bolden i mål.
Stor ros til Sall, der kæmpede alt de havde lært og vi har chancer til at vinde med 4-5 mål, men det giver ikke point.
Marc sikrede os det ene point med et flot mål, hvor han sparker bolden klinisk ind med venstre foden.
Lørdag d. 27. april havde vi besøg af Grasshopperne
Det er altid et uortodoks opgør, når Vellev får besøg af Grasshopperne, de kæmper og har et par farlige kontra spillere.
Denne dag, hvor der var kommet regnvejr til banen og vejret under kampen var perfekt fodboldvejr, viste vi at der er rimelig stor forskel på de 2 hold.
Christian Straarup malede med finessepenslen i kampen og viste vejen med mange gode indslag.
Det blev til 4 mål og 3 assist og det gjorde Grasshopperne frustreret og det kunne ses på Straarups skinneben efter kampen.
Jeg er glad for at vi slap fra kampen med lidt ømheder og mindre sår.
Ud over Straarup, som fortjent blev kampens spiller, så glæder det mig at de 5 andre mål blev scoret af 5 forskellige, Troels Drasbech, Jacob Hadberg, Siebren Punt, Malte Duelund og Jesper Rishøj.
Der blev spillet godt fodbold og tilskuerne var meget tilfredse med 9-1 og gav tilmed holdet en kasse væske efter kampen. Vi takker for den flotte gave 
Næste kamp er topopgør i Hadsten, lørdag d. 4. maj kl. 12:00, begge hold har 10 point efter 4 kampe og spiller dermed om hvem der skal have 3 eller 2 point med over i næste gruppe.

Ugens spiller:Christian Straarup Spillertøjs sponsor:Diana Jagtrejser