Vellev serie 4 vandt over Vinderslev

Printervenlig version

Dagens modstander Vinderslev havde inden kampen, endnu ikke prøvet at vinde, og det var en kamp der skulle vindes på Vinderslev stadion, hvis man vil være med i toppen.

Vellev var spil dominerende i starten af kampen, men desværre blev der lavet en del unødvendige fejl, og efter 14 min, bragte Vinderslev sig foran 1-0. Per Kibsgård udlignede 3 min. Efter på et glimrende skud. I det 32 min. Tog Jacob Kjær chancen udefra og scorede til 2-1. Vellev sad på det tidspunkt solidt på kampen, men kort før pausen, førte et boldtab til scoring til hjemmeholdet til 2-2.

I Det 49 min. scorede Christian Straarup til 3-2, og igen, bedst som man troede at Vellev skulle lukke kampen, førte endnu et dumt boldtab til endnu en scoring til vinderslev. Marc Bendi øgede straks efter til til 4-3, og Mads Nørgaard gjorde det til 5-3. men igen var Vinderslev farlige på omstillings spillet, og de fik tilkendt et straffespark, som de heldigvis brændte. Det lykkedes for hjemmeholdet at reducer til kampens slutresultat 4-5 kort før at ”cirkel dommeren” fløjtede kampen af.

På en dag hvor Vellev ikke havde spillet ret godt og lavet mange personlige fejl var det rart med 3 point, men man må også erkende at Vellev skal op i et andet gear, hvis man skal blive i toppen af rækken.

Kampens spiller blev Marc Bendi.

Næste Kamp er på tirsdag mod Lemming på Vellev stadion kl.18,30