Vellev serie 5 videre i pokalturnering

Printervenlig version

Cheftræner Torben Raun om kampen:
"31 år siden Skagen slog Brøndby ! Tirsdag blev en stor aften i Vellev, hvor serie 3 topholdet Ravnsbjerg kom på besøg i 3. runde af pokalturneringen.

Ravnsbjerg stillede med et godt hold, med ca. halvdelen af det normale 1. hold. Men der er en charmerende magi ved pokalturneringen, de små hold kan overraske. Vi må være stolte af os selv, det var en flot kamp vi spillede og det ville ikke have været urimeligt med 4-2 eller mere.

Vi brændte nogle store chancer. Jeg er glad for at vi ser bedre ud for hver kamp og i sær når vi møder højere rangerede hold, vi skal blive ved med at udvikle og stille krav til hinanden.

Det vil ikke være fair at fremhæve enkelte, så ros til alle 14 hårdtarbejdende spillere. Vi vinder 3-2, vi kommer foran efter 2 min, bagud efter 30 min, udligner før pausen og scorer sejrsmålet efter 81 minutter. Fremragende kamp"
Næste runde i pokalturneringen har vi trukket Hersom Bjerregrav, som også spiller serie 3.
Men allerede fredag venter der en vigtig kamp i serie 5, da vi skal møde Langå som fører serie 5 kredsen, og det gode spil, og den gode fight skal helst overføres til vores serie 5 kreds, så vi kan holde trit med topholdene.
Så kom til Langå kl.19 og støt holdet.

I forbindelse med pokalkampen blev følgende vindere udtrukket til dem som har målaktier.:

Pokalkamp tirsdag d. 1. maj:

Nr. 675: Benny Pedersen, Gavekort på 100 kr til ABC Pizza i Ulstrup
Nr. 610: Niels Søgaard, Gavekort på 200 kr til Blomstertorvet i Ulstrup

 

Kampens spiller: Simon Huus Rasmussen. Spillertøjs sponsor:Gudenaadalens efterskole