Vellev serie 6 er kommet i gang.

Printervenlig version

Vellev IF (S6) Vs. Hersom Bjerregrav IF 4-2

Efterårets første turneringskamp blev spillet på Vellev Stadion. Kampen blev spillet som en 9 mod 9 kamp, da vores modstandere ikke kunne mønstre fuldt hold. Det gjorde at det blev en lidt anderledes omgang fodbold der blev spillet end normalt.

Vi stillede op i en 3-4-1

Alle mand fik rigeligt med spilletid og der var en del udskiftninger undervejs. Alt i alt en god kamp set over hele linjen af alle mand. Stor ros til en holdindsats og rigtig fint arbejde.

Forsvaret blev styret med hård hånd af GK, suppleret af en aggressiv Tobias, som leverede en stor arbejdsindsats. GK blev til sidst i kampen, i bedste Michael Gravgaard stil sendt op i angrebet og "lukkede" kampen til slutresultatet 4-2.

Også stor ros til midtbane som i store dele af kampen blev styret af Jakob og Lasse, som senere fortjent blev valgt til kampens spiller med 6 ud af 10 stemmer - de sidste 4 stemmer delte Hattrick helten Kristian og GK ligeligt mellem sig.

Generelt set en kamp vi styrede fra start til slut, og set med Vellev briller, så skulle vi have vundet langt større, mod en modstander der sparkede lange bolde på en meget kort bane - deres eneste trussel var en Tank centerforward med skud i støvlerne, han scorede deres 2 mål, på 2 flotte langskud, hvor vores keeper Morten "Yashin" var prisgivet, Morten der normalt er markspiller, spillede en god kamp på kassen.

Tilbage til vores Hattrick helt, Kristian - han lavede 2 mål i åbent spil, det ene flottere end det andet og et sidste mål på straffespark. Super kamp af ham, ud over målene var Kristian med i mange gode offensive aktioner sammen med Nøgle, Gabriel, Joachim og Lasse. Det tegner godt for fremtiden, at vi har flere strenge at spille på offensivt.

En god start på turneringen, og et meget spændende ungt mandskab.

Næste hjemmekamp er mandag den 24. august kl. 19.00

Vel mødt!