Vellev ude af pokal turneringen

Printervenlig version
Tirsdag d. 24/5 mødte Vellevs Serie 4 Herre lokalrivalerne fra Bjerringbro i DBU Pokalen på Vellev Stadion. Vellev og Bjerringbro havde allerede mødtes en gang i sæsonen, hvor Bjerringbros Serie 4 hold vandt 1-0. Men denne gang stod Vellev over for en noget sværere opgave, da det var Bjerringbros Serie 2 hold, som var dagens modstander. Det kunne med det samme ses, at der var en stor niveauforskel på de to hold, da Bjerringbro lagde tryk på Vellev og dominerede kampen fra start af. Der gik ikke længe inden, at Bjerringbro udnyttede overtaget i kampen til at bringe sig foran efter et flot angreb. De kom også hurtigt på både 2-0 og 3-0. Vellev kom i en periode lidt bedre med i kampen, men Bjerringbro fik også bragt sig på 4-0. Inden pausen udnyttede Vellev dog en stor fejl i Bjerringsbros forsvar, som gjorde, at Jesper Rishøj kunne reducere til 1-4 inden pausen. Efter pausen kom Bjerringbro dog på både 5-1 og 6-1 inden, at Vellev tilkæmpede sig et straffespark som målmand, Mads Mortensen, fik lov til at sparke, hvilket han sikkert sparkede ind og dermed reducerede til kampens resultat, 2-6. Næste kamp er mod endnu en lokalrival, nemlig Ulstrup IF. Kampen spilles søndag d. 29/5 kl.14 på Ulstrup Stadion.