Vigtige 3 point til serie 3

Printervenlig version

Kampreferat Vellev IF – Hårby

Vellev Stadion torsdag d. 23-4-2015 kl.19:00

Denne aften var det topholdet Hårby, som havde fundet vej til fodbold på Vellev stadion denne torsdag aften. Hårby lagde på 2. plads inden kampen med 3 sejre og et enkelt nederlag.

Træner Jan Madsen havde til denne kamp, taget nogle få ændringer siden sidste kamp. Franz Holmberg var kommet med for første gang i år.

1 halvleg:

Hårby ligger godt ud, og kommer frem til nogle gode indlæg, der dog bliver afvist af Vellev forsvar.  Men de kommer frem til flere store chancer i løbet af halvlegen, og det havde ikke været ufortjent, hvis de havde været foran ved pausen. Vellev kom bedre med i løbet af halvlegen, og havde få sporadiske muligheder i 1.halvleg, der dog ikke førte til nogle scoring.

1 halvleg slutter 0-0.

2 halvleg starter lidt rodet for begge hold, men stadigvæk var det Hårby der kom frem til de bedste muligheder. I det 80 min. Får Vellev hjørnespark og Christian Straarup bringer Vellev foran 1-0 direkte på hjørnesparket, hvor deres målmand ikke så godt ud. Hårby pressede på til sidst i kampen for at til tvinge sig uafgjorte, men Vellev forsvar holdte stand resten af kampen, og kampen slutter lidt heldigt med Vellev sejr.

Vellev fik aldrig spillet til at fungere, mod et godt spillende Hårby hold, der alt for nemt i mange situationer fik for let spil på banen. Mange boldtab fra Vellev side gjorde det svært for Vellev at få rytme i spillet. Men på baggrund af at spillet ikke har fungeret i de første 5 kampe, kan man da vist kun være tilfreds med 7 point, der er kommet på kontoen indtil videre.

Kampens spiller: Christian Rishøj

Vinder på dagens kamp program var Michelle Christensen, som vandt et gavekort til Cafe Ziggy. I Århus

Næste kamp for Vellev IF serie 3 er lørdag d 2-5-2015 kl. 15:00 på Houlbjerg stadion i et lokalopgør, hvor modstanderen har 8 point inden kampen, mod Vellev 7 point.