Go start af serie 6.

Printervenlig version

Søndag var der den første turneringskamp for serie 6 mod Ans og fra start af kampen kom Vellev under et gevaldigt pres. Ans sad på det hele de første 20 minutter af kampen og de bragte sig på både 0-1 og 0-2 inden Vellev begyndte at få greb om spillet.  Hvis det ikke havde været for et par gode redninger af Vellev stærke keeper morten holm Hansen kunne det have gået meget værre i starten. Men Vellev kom godt med i løbet af 1.halvleg og det lykkedes Henrik ”nøgle” at fremtvinge et straffespark som Kristian Sjælland sikkert scorede på til halvleg resultatet 1-2. 2. Halvleg var en jævnbyrdig affære dog var Vellev mest toneangivende og Henrik ”nøgle” fik udlignet på en ripost. Lidt senere fik en Ans spiller det gule kort som blev byttet til rødt. På det efterfølgende frispark uden for feltet hamrede Troels Drasbech bolden i kassen til 3-2. Og det resultat holdte til dommeren fløjtede kampen af.  Næste kamp er på udebane mod vejrumbro på søndag for det unge Vellev hold.