God afslutning af Vellev senior herre inden sommerferien

Printervenlig version

Referat af Vellev 2 mod Alliancen.
Kampen var den sidste inden sommer og havde pludselig fået betydning, da det vindene hold vil rykke i serie 5.  Vejret var perfekt til fodbold Kampen blev sat i gang kl. 19 og små 20 min efter kom vi i front ved Gustav Mortensen, og efter 25 min på 2-0 ved Marcus Skovbo og 26 min 3-0 ved Søren Rasmussen, det var stillingen ved pausen og kampen var jo afgjort Vi sad på alt spil og Alliancen fik kun 1 chance i hele kampen men vi blev ved og Vlad gør det til 4-0 inden Oliver Frost gør det til 5-0 som også blev kampens resultat, stort tillykke med oprykningen drenge.
Referat fra Vellev 1 mod Bjerregrav.
Det var også den sidste kamp inden sommer for det andet senior hold og holdet var faktisk et stærkt hold selvom vi manglede mange af de faste spillere Kampen blev fløjtet i gang kl. 18;30 Vi satte os på kampen fra starten og havde nogen gode forsøg Efter 13 min. får vi indkast som bliver sendt ind til Simon ”bamse” Pedersen som tager dullen op og vinder den og sparker bolden i det lange hjørne til 1-0 , som holder til pausen Vi ændre lidt i pausen for at få lidt overtage igen Ca midt i 2. Halvleg får de et straffe men de sparker langt over , og efter 81 min gør Ruben det til 2-0 , men efter 83 min kommer de på 1-2 inden Simon ”bamse” Pedersen med sit 2 mål går det til kampens resultat 3-1 til os Super godt gået drenge