God start til Vellev 2 senior hold.

Printervenlig version

Serie 6,1 mod Ulstrup søndag d.16/5.

Resultat 6-1
”Første kamp efter ombrydning og desværre en nedrykning, så vi skulle rejse os igen og vise vi godt kan spille fodbold og sikke en kamp og starte med, et lokal opgør mod Ulstrup Kampen bliver fløjtet igang og drengene virker klar fra første fløjt , vi sætter os på kampen fra starten og får os spillet til flere chancer og efter 11 min bliver der begået frispark på Marcus Skovbo , som selv sparker det og sender bolden i mål 1-0 Vi presser højt igen og det giver pote efter 32 min gør Gustav Mortensen det til 2-0 som også er stillingen ved pausen 2 halvleg er kun 5 min gammel (50) da Ulstrup laver selvmål 3-0 , så tager Vellev sig lige en blunder og Ulstrup kommer på tavlen efter 55 min Derefter sidder vi på kampen fuldt ud og Ulstrup her ikke noget at byde ind med og vi laver 3 mål mere 63 minut Mathias Berg 69 minut Gustav Mortensen 2. Mål i kampen 71 minut, Ruben  Lyscarz. Alt i alt en rigtig god og fin kamp. Stemmerne fik Marcus Skovbo med 9 stk. Næste kamp er mandag 24/5 kl. 13 i Fårup.”

Serie 6,2 mod Randers All stars' 91 mandag d.17/5
Resultat 2-2.
”Holdet blev samlet og vi virkede klar fra start til denne kamp Kampen blev fløjtet igang kl 18:30 og vi skulle da også kun bruge 7 min inden Mads Gaba bragte og på 0-1 efter en super flot lang aflevering af Daniel zanini , og efter 9 min kommer Henrik ”nøgle” igennem i venstre side og med et perfekt indlæg med venstre ligger bolden lige i panden på Daniel zanini som sender bolden i nettet , 0-2 efter 9 min Kampen bølger lidt frem og tilbage og vi er uheldig ikke at komme på 0-3 og de kommer mere ind i kampen igen og får også lavet et mål efter 42 min lige inden pausen så øv øv Pause og vi får snakket om hvad vi skal og det lykkes også næsten men vi bliver trætte og begynder at lave små fejl og de kommer længer frem for at få mål nr 2 og det lykkes også efter 71 min 2-2 derefter er kampen ved at udvikle sig lidt til onde men dommeren dømmer en flot kamp og deler 2 gule ud til dem , men vi kan ikke udnytte at vi er 2 i overtale i ca 7 min så kampen ender 2-2 Kampens spiller blev Nick skov med 5 stemmer Næste kamp er på mandag kl. 18:30 i Vellev mod Hornbæk”