Hadberg ultra Vs.Kjær United.

Printervenlig version

Sommer kampen på Vellev stadion blev en underholdende kamp, og til tider vel spillet, på trods af at mange af spillerne ikke havde spillet i flere år. Hadberg ultra startede kampen bedst, og efter 10 minutter blev Christian Straarup spillet fri, og scorede sikkert til 1-0. Kjær United pressede på for at udligne, men det blev nærved og næsten, og de 1-0 holdte til pausen. Efter pausen gjorde Mads Nørgaard det til 2-0 på et contra angreb. Og Christian og Mads gjorde det også til 3 og 4 -0 inden det lykkedes Jacob Kjær hold at reducere til slutresultatet 4-1 til Hadberg hold. Vellev stadion var pænt besøgt, og klubhuset havde godt gang i grillen. Tak til Jacob Kjær, og Jacob Hadberg for at hjælpe med at lave kampen, hvor det så var Hadberg der løb med håneretten den her gang, men mon ikke at Kjær er klar på revanche næste år ?. Men vigtigst af alt er at spillere og tilskuere havde en god dag på Vellev stadion, og vi håber at der bliver gensyn.