Kamp referat Bjerringbro - Vellev serie 4

Printervenlig version

Efter sejrene i de sidste 2 hjemmekampe​ skulle det følges op med en go præstation mod Bjerringbro, som inden kampen havde 3 point mere end Vellev.

Bjerringbro kom godt fra start og allerede efter 15 minutter kom de foran 1-0... En Bjerringbro spiller blev spillet helt fri i højre side af feltet. Han sparkede bolden sikkert i mål uden chance for målmand Ole Vestergaard. Men der gik ikke mange minutter før Vellev udlignede. Mads Gaba modtog bolden uden for feltet i højre side. Han tog et par træk og sparkede bolden i mål uden chance for Bjerringbro målmand. Et flot mål. Stilling holdte til pausen, selvom at der var gode muligheder til begge hold for at score yderligere.
2.halvleg blev en jævnbyrdig affære, dog havde Bjerringbro bolden mest uden dog at skabe de helt store chancer. Men igen var det Mads Gaba der var den afgørende faktor i kampen. Han modtog bolden et godt stykke uden for feltet og efter et par træk tog han chancen langt ude fra dengang med venstre benet og bolden sejlede ind over målmanden til 1-2. Stillingen holdt resten af kampen ud.
Kampens spiller blev Mads Gaba med 12 stemmer. Næste kamp er på hjemmebane på fredag kl.19 mod Mammen.

Vellev har mange skadede spillere i øjeblikket. Blandt andet Simon Stenholdt.Sponsor:Dagli brugsen Ulstrup