Kamp referat serie 4 Grasshopperne vs. Vellev.

Printervenlig version

Vellev serie 4 som har fået en dårlig start på sæsonen skulle møde Grasshopperne som inden kampen lå på en delt sidste plads med Vellev. Så det var en kamp der skulle vindes ellers ville det blive svært at komme på den rigtige side af stregen. Men Vellev havde lidt svært ved at komme i gang, og 1 halvleg var der ikke meget at positiv at skrive om. En enkelt friløber til Mads Gaba og et par andre muligheder som blev misbrugt, mens Grasshopperne  hele tiden var farlige på contra. I sær deres hurtige spids angriber var hele tiden super farlig. Et indlæg midt i første halvleg førte frem til at dommeren fløjtede straffespark, da han mente Troels Drasbech havde haft hånd på bolden. De scorede sikkert på straffespark til 1-0 og den stilling holdte til halvleg. Cheftræner Jan Madsen talte med meget store bogstaver i pausen for det havde virkelig været en dårlig indsats....
2 halvleg var der mere fart på og Vellev sad på hele spillet og det kunne kun være et spørgsmål om tid før at der blev scoret. Rigtig mange chancer blev misbrugt på Grasshopperne velspillende målmand. Der skulle et korrekt dømt straffespark til mod Christian Straarup før at der blev scoret. Straarup udlignede sikkert på det efterfølgende straffespark. Vellev blev ved med at producere kæmpe store chancer resten af kampen. Men det var først i 5 minutter før slut fløjet at det lykkedes Christian Straarup at score til slutresultatet 1-2 til Vellev. En fortjent sejr der forhåbentlig kan give noget selvtillid inden de næste kampe.
Serie 6 kampen blev desværre aflyst, da modstander ikke kunne stille hold.
Kampens spiller blev målscorer Christian Straarup med 7 stemmer.
Kampens spiller Christian Straarup sponsor:limpopo travel