Kamp referat serie 4. Vellev - Brunshåb/Tapdrup.

Printervenlig version

Efter påskens sejr over Eastside var der igen hjemmekamp fredag aften på Vellev stadion
Dagens modstander Brunshåb/Tapdrup havde inden kampen 3 point ligesom Vellev, så det var en vigtig kamp for begge hold.

Vellev kom godt fra start og allerede efter få minutter kom de foran 1-0 efter et godt angreb hvor bolden blev spillet godt rundt i de bagerste rækker, indtil at der blev plads til en bold til en hurtig Vellev kant spiller som spillede en flad bold indtil Mads Nørgaard der scorede tæt under mål uden chance for BT målmand. Nu kunne Vellev spille på contra angreb og der blev skabt mange chancer i løbet af 1.halvleg. det lykkedes Simon Huus og Mads Nørgaard at bringe Vellev på 3-0 til pause stillingen. Dog skal det nævnes at BT også havde haft et par store chancer i løbet af 1.halvleg og som de med mere præcision burde have reduceret på. Den første halve time af 2.halvleg havde BT det meste spil, dog uden at skabe de helt store åbne chancer. Til sidst i kampen tabte BT modet og Emil fisker Andersen kunne lukke kampen til slut resultatet 4-0 på et flot skud langt ude fra. Kampens spiller blev Rasmus Pagter med 7 stemmer.

En af kampens målscorer Simon Huus. Sponsor:Kvickly Randers