Kamp referat serie 4 Vellev VS Langå.

Printervenlig version

Det blev en meget jævnbyrdig affære mod Langå. Dog havde Vellev de største chancer. Efter 30 minutter måtte en småskadet Mads Nørgaard lade sig udskifte med Kristian Sjælland. Og der var ikke gået mange minutter før at han blev spillet flot fri af Mads Gaba. Og han udplacede sikkert på Langå ellers så gode veteran målmand til 1-0. Men desværre gik der ikke mange minutter før at Langå fik udlignet. Et lidt klodset straffespark blev korrekt dømt som Langå scorede sikkert på og stillingen holdte til pausen.
2. Halvleg startede igen jævnbyrdig. Dog mistede Langå lidt hovedet og fik en del gule kort. Desværre havde dommer ikke styr på de gule kort han kastede rundt med til højre og venstre. Men på trods af at Vellev var i overtal i flere perioder kunne de ikke score. Det skal dog nævnes at de også havde svært ved at skabe de helt store chancer de perioder hvor de var i overtal. Men der var dog situationer hvor der burde have givet mål. Selv 3 minutter før tid var en Vellev spiller alene med Langå målmand uden at det kunne udløse mål.  Så kampen endte desværre som den startede med 1 point til hvert hold.
Næste kamp er på udebane på lørdag i Hadsten.