Kamp referat Vellev – Rødkærsbro serie 4

Printervenlig version

Tirsdagens udsatte kamp mod Rødkærsbro, blev en velspillet kamp, af 2 hold der gerne vil gå til makronerne. Rødkærsbro kæmper for at overleve i serie 4, men holdet er blevet meget stærkere på det sidste, og de skulle helst have en sejr for at blive over stregen. Modstat var Vellev sikker på at slutte på 2.pladsen..

Der går ikke lang tid før at hurtige Emil Fisker bringer Vellev på 1-0.. Men Rødkærsbro fik reduceret til 1-1, og den stilling holdte til pausen. 2 halvleg forsatte med højt tempo og Emil Fisker bragte Vellev foran 2-1, efter at han havde fået en god aflevering fra Troels Drasbech. Mads Gaba lukkede med sin hovedstøds scorring til slutresultatet 3-1. Igennem hele kampen havde Rødkærsbro været meget aktive, og havde haft flere chancer, Men Ole Vestergård stod en go kamp i målet, og havde flere gode redninger. Men Vellev havde nu også flere muligheder for scorringer. Især Peter Jeppesen vil nok ærgre sig over at han ikke fik scoret alene med målmanden. .

Emil Fisker blev valgt til kampens spiller med 10 stemmer.

Der sidste turneringskamp skal spilles på udebane i Mammen.

Ole vestergard som stod en go kamp. Sponsor:Tømrerfirmaet Ebbe Kjær Madsen