Kampreferat serie 5 Vellev - Ans

Printervenlig version

Hjemme kampen fredag aften mod Ans var et revanche opgør, da vi tabte ufortjent i den første kamp mod Ans 2-1. Så det var et super tændt Vellev hold der gik på banen, da den kamp skules vindes for at holde trit med toppen af rækken. Vellev lagde også fint pres på fra start af kampen, og efter 7 min. Bragte de sig fortjent på 1-0, ved Jesper Rishøj. Efter 33 min. Stod det 2-0 efter en scoring af Siebren Punt. Den stilling holdte til pausen på det velbesøgte Vellev stadion.
2 Halvleg forsatte som 1 og Vellev var dominerende, Men Ans bed godt fra sig. Især Ans glimrende målmand, gjorde sit for at holde Ans inde i kampen, og han havde mange flotte redninger. Vellev tillod sig endda at brænde 2 straffespark. Men trods et hav af chancer måtte Vellev nøjes med en 3 -0 sejr, da det lykkedes kristian Sjælland at gøre det til 3-0 i det 85 min.
Så næste kamp mod Fårvang kan nemt blive afgørende for hvilke klub der rykker op i serie 4. Begge klubber ligger a point på 1.pladsen, inden tirsdagens kamp. Vi håber at der er mange der kommer til Fårvang, og støtter holdet i den vigtige kamp