kampreferat u 15 piger. Langå Vs.Vellev Torsdag, d. 12-10-2017

Printervenlig version
Kampen blev fløjtet i gang og det gik lige godt for begge hold, på sidelinjen fra Vellev havde Vellev Jasmin Madsen og Julie Aagaard Rasmussen, der startede som udskiftere På banen startede Michelle Hadberg i målet. Kathrine Laursen, Sabrina Vejrup, Mille Fisker, Natasja Wilhelmsen, Pernille Pagter Holgaard, Marijka, Pamila Madsen . Langå kommer op og får et par chancer, men scorer ikke. Banen var smattet og smal, så der var ikke rigtigt kontrol over bolden og der kom mange indkast. Starten efter pausen bliver skudt godt i gang og Vellev har godt styr på bolden. På midten får Jasmin Madsen en pasning af Kathrine Laursen, får smuttet forbi modstanderne med et par finter. I en aflevering til Pernille Pagter får Jasmin loopet bolden over modstandernes forsvar, bolden rammer stolpen og Jasmin ender  med at score. Efter det får Vellev igen et par chancer, men desværre uden held. 2 minutter inden kampen skal fløjtes af får Langå bolden forbi Vellevs forsvar og får derfor 3 chancer på mål. Vellevs super seje målmand Michelle Hadberg redder boldene og kampen endte 1-0.
Det var den sidste kamp for u 15 pigerne her i efteråret, og det er imponerende hvilke fremskridt de har vist. Sidste 4 kampe sluttede med sejr. Der er indendørs fodbold fredag eftermiddag i Ulstrup hallen, som starter i uge 43.
Spiller tøjet er sponseret af Randers Køleteknik, og Vellev Auto.