Lokalopgør. Vellev vs. Ulstrup serie 4

Printervenlig version

Vi havde fredag besøg af Ulstrup, som kom med stor selvtillid efter en god start på sæsonen.
Kampen viste i 1 halvleg at der er stor jævnbyrdighed i puljen og det gælder om at være klar.
Vi spillede en fin gang fodbold og Ulstrup havde ikke bolden meget, både fordi vi spillede og de flækkede lange bolde når de havde den.
Vi har en udfordring med at score og det var også en udfordring i mod Ulstrup, vi gør mange ting rigtig og er organiseret som hold, men der mangler lidt selvtillid.
Vi dummer os desværre efter 35 min på en af de mange lange bolde og Ulstrup kommer ufortjent foran. I 2 halvleg må vi erkende at Ulstrup er svære at spille i mod, når de først er foran.
Vi prøvede og prøvede, men Ulstrup udnyttede omstillinger til at få et par hjørnespark, hvor de straffede vores manglede koncentration.
Vi fik reduceret til 1-3, men det lykkedes os ikke at få lavet et ordentligt pres og bringe spænding tilbage.