Ny sejr til serie 4 over Eastside

Printervenlig version
Søndagens kamp mod Eastside skulle vindes, hvis der skulle holde trit med de andre tophold.. Eastside lå under stregen inden dagens kamp, men de kæmpede med alle de midler de nu havde, og Vellev spillede en elendig kamp.
Det var ikke de helt store chancer der var i kampen 1. halvleg. Siebren Punt havde et forsøg efter hjørnespark, som tog trekants sammenføjningen, men ellers var det ikke de store chancer til nogle af holdene men der kom mere gang i chancerne i 2.halvleg. En god fremlægning i feltet, som Jacob Hadberg jagtede energisk, førte frem til at blev væltet i feltet, og det vurderede dommeren at der skulle dømmes straffe, og det var modstander bestemt ikke enig i. Mads Gaba scorede på det efterfølgende straffespark.
8 minutter efter scoringen fik Vellev hjørnespark i det 68. minut. Efter en retur bold i feltet lykkedes det Siebren Punt at sparke bolden i kassen til 0-2. Bedst som man troede at den kamp var afgjort, fik Eastside et straffespark, som var lidt tyndt dømt. Men de scorede sikkert til 1-2, selv om at Målmand Ole Vestergaard, havde godt bud efter den. Få minutter efter fik de udlignet, efter en retur bold fra målmanden, og så var kampen helt åbent igen.
Det lykkedes dog Kristian Sjælland at score til slutresultatet 2-3 til Vellev, og Vellev spillerne kunne ånde lettet op. Næste kamp er på fredag mod BT i Bruunshåb kl.18,30