Referat af pokalkamp

Printervenlig version

Mandag d 11/4 gik turen til det nordjyske hvor den stod på pokalkamp mod Skørping, kampen startede kl. 19 Vi satte os hurtigt på kampen og med mange gode chancer, men vi kunne ikke få bolden i nettet, men efter 18 min fik vi hjælp fra dem, da de sendte en hård bold med til deres målmand som missede tæmningen og bolden havde nok fart på til den kunne nå i mål , 1-0 til os Og vi hade flere chancer men stadig ikke skarpe nok foran , så efter 38 min får du udlignet og 1-1 ved pausen Vi skifter 2 i pausen Efter 53 min laver vi straffe og de kommer foran 2-1, vi falder lidt ned , ikke noget at sige til kampen har været spillet i et højt tempo, men en god kamp Og efter 62 min bringer de sig på 3-1 , men vi køre stadig på der er jo godt 30 min igen , så vi presser godt på men først efter 88 min få vi bolden i nettet igen efter Viktor Tranberg skyder på mål og bolden bliver halv klaret og Henrik” nøgle” Johanse kan sende den i mål Selv samme nøgle har chancen igen 3 min sener men misser sit opspring og kampen slutter 3-2 til Skørping.
Kampens spiller blev Viktor med 7 stemmer Næste kamp onsdag hjemme mod trojka kl 19