Sejr over Ulstrup

Printervenlig version

Kampreferat: Sejr i lokalopgør

Efter nederlaget i pokalturneringen skulle holdet i dag forsøge at komme tilbage på sporet mod lokalrivalerne fra UIstrup. Kampen startede meget godt for Vellev, da kampen ikke var særlig gammel, inden Jacob Hadberg sendte en bold ind bag Udstrups forsvar, som Ulstrups målmand gik forkert af, og derfor endte bolden hos Mads Nørgaard, som let kunne sætte bolden ind i et tomt mål. Efter det tidlige mål lykkedes det dog ikke for Vellev at dominere spillet, og derfor blev det i stedet til kontraforsøg, som dog ikke førte mål af sig i resten af første halvleg. Ulstrup havde bolden meget i første halvleg og fik spillet sig frem til en del chancer, hvor af de fleste var ufarlige forsøg udefra. Mads Mortensen og forsvaret virkede til at have godt styr på Ulstrups angreb, men kort før pausen lykkedes det Marc Bendi at komme først på et hjørnespark og udligne Vellevs tidlige føring.

Anden halvleg startede lige så godt som første halvleg for Vellev. En dødbold ender ved Simon Stenholt midt på Ulstrups banehalvdel. Han trykker af ude fra, og bolden tager en lille afretning og ender hos Jesper Rishøj, som lobber den over målmanden til en ny Vellev føring. Derefter kom halvlegen til at ligne første halvleg meget, idet Vellev ikke lykkedes med at få gang i spillet, og derfor prøvede at være farlige på omstillinger, hvilket lykkedes, da man kom frem til nogle gode scoringsmuligheder. En af disse situationer opstod, da Ole Vestergaard opsnappede en af Ulstrups afleveringer på tværs af banen. Han kom forbi to forsvarsspillere, inden han med en flot afslutning sender bolden op i det korte hjørne, og dermed sender Vellev på 3-1. Ulstrup lykkedes at komme frem til et par afslutninger tæt forbi mål, men det lykkedes ikke for dem at score mere i kampen, og derfor kan Vellev fejre at skarpheden i begge felter gav en flot 3-1 sejr i lokalopgøret.

Kampens spiller blev Jesper Grøn.Sponsor:Colorpower

Næste kamp for serie 4 er på torsdag den 2. juni på Houlbjerg Stadion kl. 19.00.

Kamp referat serie 6

Vellev IF Serie 6 spillede fredag d. 27/5 på hjemmebane mod Vejrumbro. Vellev startede kampen bedst, men uden de helt store chancer til nogen af holdene, hvilket resulterede i 0-0 ved pausen. Vejrumbro spillede primært på kontra i kampen, og i en kontra kom deres angriber 1 mod 1 med Vellevs målmand og kunne derefter bringe dem på 0-1. Med omkring 10 minutter tilbage fik Thor Fennell bragt Vellev på 1-1, efter, at han kontrolleret skubber en afslutning videre inde i feltet. Få sekunder efter Vejrumbro havde givet bolden op igen bringer de sig på 1-2 efter passivt forsvarsspil fra Vellev. Men i de døende sekunder af kampen efter et fint opspil gennem midten, kunne Kristian Sjælland score til kampens resultat 2-2