Sejr til serie 4 i efterårs dedut

Printervenlig version

Vellev IFs serie 4 hold spillede tirsdag aften sæsonens første betydende kamp på hjemmebane mod Viborg Nørremarken. Vellev var klart mest på bolden i starten, men uden rigtig at komme frem af, da spillet, trods massere af boldbesiddelse, ikke hang sammen. Efter ca. 15 minutters spil kom der så en stor fejl i opstillet fra Vellevs målmand. Fejlen gjorde, at Viborg Nørremarken kunne bringe sig foran på en flot førstegangs afslutning, da målmand, Ole Vestergaard, manglede i målet. Og modsat spillet, så kom Vellev i en lignende situation senere i første halvleg, som bragte Nørremarken på 0-2. Til start fra anden halvleg var Vellev endnu mere dominerende i spillet, samtidig med, at holdet kom frem til chancer og holdt modstanderne fra at komme frem af i banen. 20-25 minutter inde i anden halvleg får Per Kibsgaard et dumt gult kort, efter et frispark begået i frustration. Vellev var meget uenige med dommeren i det, da de følte han dømte mod dem. Men med et kvarter tilbage af kampen, og trods det, at de var en mand mindre på banen, så får Jens Kjeldgaard reduceret til 1-2 efter en god bold i dybden. Igen med 11 mand på banen, får Vellev et hjørnespark, som havner inde midt i feltet, hvor en af Viborg Nørremarkens spillere bliver presset til at heade bolden i eget mål, som gjorde, at Vellev kom på 2-2 med 2 minutter tilbage af kampen. På grund af flere tidsudtrækkende situationer fra Nørremarken, så var der lagt en del ekstra minutter til af dommeren. I sidste minut bliver Kristian Sjælland sendt i dybden, hvor han bliver hevet ned på kanten af feltet, hvilket også giver rødt kort til modstanderen. Jens Kjeldgaard stiller sig ved bolden for at sparke frisparket, hvor han får at vide af dommeren, at det er sidste aktion i kampen. Og med et glimrende spark får han sparket bolden helt op i det korte hjørne, hvilket fik Vellev til at bryde ud i stor jubel i det, at dommeren fløjter kampen af i samme øjeblik med, at Vellev kommer foran 3-2, og dermed vinder kampen. Jens Kjeldgaard blev ikke overraskende valgt til kampens spiller efter kampen. Næste kamp er søndag d. 14. på udebane mod Viborg FF Allerede tirsdagen efter, d. 16., gælder det lokalrivalerne fra Ulstrup IF på Vellev Stadion.

Kampens spilller: Jens Kjeldgaard Sponsor:Døssings byggefirma