Sejr til serie 4 overtopholdet

Printervenlig version
Sjørslev - Vellev serie 4
Inden kampen lå Sjørslev/Demstrup IF nummer 1 og Vellev lå midt i tabellen med 4 point efter, så på forhånd forventes det at blive en svær opgave.  Der var efterårs debut til Mads Mortensen der var tilbage efter en skulder skade og Christian Rishøj der var med for første gang i efteråret.  Efter få minutter havde Sjørslev en mulighed for at bringe sig foran efter et godt indlæg men det blev afvist af forsvaret.  Men udover den mulighed havde de faktisk ikke mange chancer i 1. Halvleg, hvorimod Vellev spillede sig frem til rigtig mange chancer.  Især hurtige Jens kjeldgård havde flere gange han var alene med Sjørslev/Demstrup  målmand som dog stod en god kamp og reddede dem flere gange.  Mads Nørgaard havde også et par gode muligheder men bolden ville ikke ind så, stillingen ved halvleg var 0-0. Det var som ikke fordi at 1. Halvleg havde været særlig velspillet men det havde ikke været ufortjent hvis Vellev havde ført med et mål når man tager i betragtning de store chancer der ikke blev omsat til mål.  I 2 halvleg blev spillet bedre og Vellev blev ved med at skabe mange chancer.... men bolden vil ikke ind før at der manglede 20 minutter. Mads Nørgaard blev spillet fri på kanten af feltet og han placerede bolden uden for målmand rækkevidde til en fortjent 0-1 føring. Efterfølgende begyndte sjørslev at ligge mere pres på Vellev og det lykkedes dem at få presset Vellev længere tilbage på banen.  De fik skabt en del hjørnespark som nok var deres farligste våben i den kamp. Men det lykkedes Vellev at få afvist deres forsøg for at udligne. Til sidst fik Christian Straarup scoret til slutresultatet 0-2 efter endnu en friløber. De 2 backer, Ole Vestergård og Per Kibsgård spillede en go kamp, men det blev Per der blev valgt til kampens spiller.
Efter første halvdel af turneringen ligger Vellev på 2 pladsen, stillingen kan ses her
Næste kamp er også på udebane, lørdag d.17/9 i Viborg kl.13 mod Viborg Nørremarken.

Ugens spiller: Ole Vestergård  Sponsor:Ramsdal Biler