Sejr til serie 6 over topholdet

Printervenlig version

Så blev det den første kamp hvor vi skulle stille to hold samme spilledag, og det lykkes at være 14 spiller på begge hold. Serie 4 skulle møde Ulstrup hjemme mens vi skulle til Fårvang og møde topholdet som havde vundet begge deres kampe.
Vejret var super og sikke en super bane i Fårvang.
Kampen fløjtes i gang kl. 18:30 og vi var klar fra start og havde også nogen store chancer i starten , efter ca. 16 min kalder dommeren anfører Andreas Hansen  til samtale at den næste fra os der brokker sig får gul og ja ganske rigtigt skulle Viktor Tranberg lige se om det passede og brokkede sig over at han ikke fik et frispark som også var der , gult til Viktor efter 18 min Joachim Knudsen kommer på banen efter 20 minutter  og får gul i første aktion 21 min gul til Joachim , så nu det op ad bakke 2 mand nede mod topholdet men efter 28 min sender Michael Johansen bolden i nettet efter oplæg fra Tobias Schmidt, 1-0 til os som holder til pausen.
Efter pausen presser Fårvang mere på og efter 50 min bliver det også til 1-1 og man får tanken åh nej ikke igen taber vi nu 2-1, men nej vi har jo Michael som går i højt pres og deres bagerste mand laver en fejl som Michael udnytter 2-1 til os efter 66 minutter. Efter 69 bliver vi igen tamt af gult kort denne gang til Gabriel Jensen, men nu vil vi noget andet og efter 71 minutter hammer Jacob Hadbjerg bolden i nettet efter oplæg af Michael Johansen 3-1 og efter 82 minutter lukker Viktor kampen med mål til 4-1 til os Kampens spiller med 5 stemmer blev Jacob Hadberg.
Næste kamp er på lørdag ude mod Bjerringbro kl. 15.