Serie 4 hjemmekamp mod Gjern

Printervenlig version
Dagens modstander fra Gjern IF startede sæsonen med at tabe 4-2 hjemme til Mammen IF, én af rækkens helt store opryknings favoritter. Gjern IF vendte i løbet af kampen 0-2 til 2-2, i løbet af 2. Halvleg løbe de ind i 2 gulekort og måtte i en periode spille 9 mod 11, dette blev afgørende for kampen og gjorde af dagens modstander tabte pusten og Mammen IF lukkede kampen med yderligere 2 scoringer.
Resultatet vidner om et godt kæmpende hold med en god moral, derfor skal Vellev IF være klar fra dommerens første fløjt i dagens kamp.
Vellev IF startede jo som bekendt med et 3-3 resultat i 1. Turneringskamp, så dagens kamp skal meget gerne give 3 point. I kampen mod Fårvang IF, spillede Vellev IF periodevis rigtig god fodbold, naturligvis er det stadig plads til forbedringer, dette skyldes til dels banens beskaffenhed - men, det er ens for begge mandskaber...
Kamp truppen er identisk med sidste uge, og flere spillere har vist forrygende form i træningskampene, dette niveau skal findes frem i dag. Det må forventes at blive en hård og lige kamp mod Gjern IF, hvor det bliver de små marginaler der kommer til at afgøre tingene. Forhåbentlig til Vellev IF fordel.
Vi byder spillere, dommer, tilskuere og sponsorere velkommen til en spændende eftermiddag på Vellev stadion.