serie 6 er kommet godt i gang

Printervenlig version

Den første turneringens kamp var mod Fårvang. Der blev leveret en god indsats på banen af de meget unge spillere og især 1. halvleg var der meget godt spil. Men som kampen skred frem i løbet af 2. Halvleg hvor vi løb tør for kræfter og vi måtte forlade banen som taber med 4-0. Kampens spiller blev Gabriel wurts.

Den 2 turneringskamp var mod Farre som havde en imponerende målscore på 14-0 inden vores kamp. Men der blev leveret en god indsats uden der faldt nogle scoringer i kampen.  Især unge Kristian Sjælland Nielsen burde nok have scoret på nogle af de store chancer han fik.  Kampens spiller blev Simon Stenholt der havde spillet en kanon kamp i midter forsvaret.

Den 3 turneringskamp var mod Ulstrup. Efter kampen første hjørnespark scorede Ulstrup til 1-0 der kun var spillet 2 minutter så det var en dårlig start på kampen.  Men vi fik hurtigt greb om kampen.  Først udlignende Troels Drasbech på et vel placeret skud. Senere øgede Mads Nørgaard til 2-1. Jeppe Nielsen lukkede med sin scoring til kampens slutresultat 3-1 til Vellev.  Men det skal dog nævnes at vi burde have scoret nogle flere mål da der blev brændt rigtigt mange chancer.

Kampens spiller: Troels Drasbech Hansen

Næste gang det unge serie 6 hold skal i kamp er på søndag d.17/5 på hjemmebane kl.15 mod Fårvang