Uafgjort og nederlag til serie 6

Printervenlig version

Søndag d 14/4 kampdag for S6 ude mod Hornbæk KL 15
Spillerne er 100% klar på at der skulle 3 point på kontoen i dag og det går også rimeligt planlagt fra starten hvor kampen kæmpes på midten
Inden Marc Skou med en super lang bold op til Michael Johansen bringer os foran efter 10 min men efter kun 14 min står der 1-1 som holder til pausen selvom de presser godt på og har nogen gode chancerEfter pausen kommer vi bedre med og får et frispark som Mathias Johansson sender ind i feltet hvor Viktor Tranberg sætter hovedet på og sender den over til Michael Johansen som med sit andet mål bringer os i front efter 58 min og nu bliver det et stormløb mod vores mål hvor de har mange chancer men med nogen flotte og special en super redning af Emil Frost på stregen gør at da der er spillet 89 min fører vi stadig men men mens sker det igen at vi tager en “slapper” og de udligner til 2-2 og ikke nok med det så minuttet efter trækker Mads Johansson et rødt kort og nu går de efter alle 3 point men så for Viktor en friløber hvor han prikker den forbi deres målmand som fælder ham uden dommerens fløjte lyder ...kun da han fløjter at
Slut 2-2
Kampens spiller blev Michael Johansen med 7 stemmer

Serie 6 kamp mod Langå skærtorsdag
Kampen blev sat igang KL 12 men vi var ikke helt klar fra starten og det fik vi hurtigt lært idet Langå kommer foran 1-0 efter små 5 min og vi kommer slet ikke med i første halvleg , står alt for langt fra vore mand , tackler ikke 100% og vi surmuler så det bliver også 2,3,4-0 inden pausen
Peter Jeppesen tager ansvaret i pausen og snakker noget fornuft ind i os og gutter vi spiller sku en super flot anden halvleg som ender 1-1 mål af Nick Skou op oplæg af Fahed Shahin