Vellev videre i landspokal turneringen

Printervenlig version

Dagens modstander Sejs Svejbæk, som spiller i serie 4 var en go modstander, Men Vellev kom godt fra start. Efter 4 min. Kom Vellev foran, da Kristian Sjælland Nielsen, blev spillet fra af Troels Drasbech, og alene igennem scorede han sikkert til 1-0. Desværre udlignede Sejs Svejbæk efter 17 minutter, på straffespark, som var lidt unødvendigt at begå. Stillingen 1-1, holdte til pausen, selvom at Vellev havde haft flere gode muligheder. Det gode spil fra begge hold forsatte efter pausen, hvor Rishøj brødrene havde et godt tag i forsvaret. Det var ikke mange chancer de kom frem til. Vellev fik scoret allerede efter 5 minutter af 2 halvleg til 2-1. Igen var det Kristian der scorede efter oplæg fra Troels. Vellev kom i undertal i det sidste 15 minutter da Siebrem trak sit anden gule kort. På trods af de var i overtal, havde de svært ved at skabe chancer, og Jacob Hadberg kunne lukke kampen få minutter før tid, til slutresultatet 3-1.
Næste runde venter Ravnbjerg, som har maksimum point i serie 3, så det bliver en svær opgave.
Men allerede fredag skal Vellev serie 5 i kamp igen, hvor det er Grashopperne fra serie 5 der er modstander kl.19 på Vellev stadion.