Flot og vel spillet finale på et vel besøgt Vellev stadion.

Printervenlig version

Årets JM pokal finale i U18 kvinder stod mellem Kolding q og Fortuna Hjørring. Fortuna u 18 DM hold var favoritter, da de ikke har tabt en kamp i 2 år, og de startede også kampen bedst. Allerede efter 5 minutter bragte de sig foran 0-1. Kolding kæmpede rigtig flot, og havde enkelte kontra angreb i løbet af 1 halvleg. Men stilling holdt til pausen trods stor Hjørring dominans. Kolding målmand holdte dem inde i kampen, med mange store redninger i 1 halvleg. 2 halvleg havde samme mønster som 1. Hjørring foresatte med at være dominerende og det ene flotte angreb efter det andet bragede mod Kolding forsvar, og det endte med at Hjørring fik scoret 4 mål mere inden at Kolding fik reduceret til slut resultatet 1-5. Efter kampen var der uddeling af medaljer og pokal af JBU .